KRIJIMI I WEB-FAQES

Ju dëshironi të keni më tepër konsumatorë të kënaqur dhe kërkoni të përmirësoni të ardhurat tuaja? Na lejoni ne t’a projektojmë faqen tuaj në mënyrën më moderne dhe cilësore.

Krijimi dhe Dizenjoja e Web-Faqes

Estetik dhe kërkim on-line i përmirësuar i Web-Faqes

I krijuar në bazë të stilit dhe përfytyrimit të imagjinuar prej Jush.

Nëse doni një web-faqe apo web-shop të ri, ose doni të rinovoni web-faqen tuaj të vjetër, ne jemi të gatshëm të ofrojmë  shërbimet tona krijuese.

WEB-FAQE PRIORITARE NË KËRKIMET ONLINE – DIZENJO E PËRSHTATSHME NË TË GJITHA APARATURAT MODERNE

Krijimi i nje Web-Faqeje përshtatëse është i domosdoshëm në ditët e sotme.

Përse përdorëm fjalën < i përshtatshëm > ?!

Sepse web-faqja Juaj duhet të përshtatet në çdo pajisje moderne interneti duke përfshirë këtu Smartphon-at apo Tablet-at.
Nëse , Web-Faqja Juaj nuk është e krijuar sipas teknologjisë moderne, ajo nuk mund te kapet prej kerkimit të google nëse dikush e kërkon atë nëpërmjet Smartphon-it ose Tablet-it , ose rezulton në rangje te papërfillshme, atje ku nuk interesohet askush. Sa më e re teknologjia e saj, aq më lart është rangu i rezultatit të kërkimit.

Ne krijojmë web-faqe të punuara me finesë të cilat i përshtaten çdo lloj platformeje.
Përdorimi i web Mobile është në një normë rritjeje jashtëzakonisht të shpejtë. Është thelbësore që të zgjidhni krijimin e Web-Faqes tuaj për përdorim celular në mënyrë që të përfitoni nga të gjitha mundësitë ekzistuese

Dizenjimi i përshtatshëm është diçka e cila duhet marrë në konsideratë, kur është fjala për të bërë web-faqen Tuaj të kapshme prej cdo faqeje kërkimore interneti . Me një web-faqe të projektuar në mënyrë dinamike ( e cila të garanton daljen në rangjet e para të cdo kërkimi online ) , Ju siguroni famën e biznesit tuaj dhe si rrjedhojë përmirësimin e të ardhurave tuaja .

Përzgjedhja e fjalë-kyçeve të duhura

1
2
1

Reszponzív megjelenés

Mobil és tablet eszközökön különálló a felbontáshoz igazodó elrendezés kialakítása

2

Weboldal megfelelő felépítése

Felhasználók számára a  jól átlátható és kezelhető weboldal készítése fontos szempont számunkra

  • Kryesorja është tërheqja e vëmendjes së trafikut online tek web-faqja Juaj, gjë e cila arrihet duke u rradhitur ne krye te renditjes se faqeve kërkusese (si p.sh. Google) nëpërmjet përdorimit të fjalë-kyçeve (Keywords) të duhura.
  • Pjesa esenciale e procesit përmirësues  optimizues, përbëhet prej përcaktimit të fjalë-kyçeve te duhura tek te cilat synon Qëllimi i Biznesit tuaj.
  • Shpejtësia e ngarkimit të web-faqes suaj është një tjetër pjesë e rëndësishme e përmirësimit ( optimizimit ) të saj.
  • Web-faqja gjithashtu duhet të përfshijë & përmbajë informata të bollshme në përshkruarjen e biznesin tuaj, gjë e cila ndihmon në rritjen e numrit të konsumatorëve ose klienteles së mundshme.
  • Shërbimet tona përfshijnë Search Engine Optimization (SEO = Përmirësim të Kërkimit), Pay- per- click (PPC) në menaxhimin e marketingut, E-mail Marketing Solutions, etj.