Weboldal készítés

Szeretné ha többen ismernék tevékenységét? Elégedett ügyfeleket és jobb bevételt szeretne? Mi elkészítjük profi weboldalát!

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Esztétikus, kereső- és felhasználóbarát weblap készítése

Ön által megálmodott stílusban!

Ha új weblapot vagy webshop-ot szeretne készíttetni, vagy fel szeretné újíttatni régi weblapját, készséggel állítjuk kreativitásunkat az Ön szolgálatába.

KERESŐBARÁT WEBOLDAL – KULCSSZAVAK KIVÁLASZTÁSA

Szükség van arra, hogy keresőbarát kialakítású legyen a weblapunk, így nem gördítünk kikerülhetetlen akadályt a keresők – például a Google kereső – elé, amikor a weblapunkon jár. Közösen összeállítunk egy listát azokból a keresőszavakból, amelyek az Ön termékeire / szolgáltatásaira jellemzőek. Erről a listáról közösen választjuk ki a végleges kulcsszavakat, melyekre optimalizáljuk a weblapot. A keresőoptimalizálás alapjait jelentő kulcsszólista rövid, ám a lehető legjobban kell, hogy körülírja az Ön vállalkozását.

Fontos a minőségi tartalom, a kulcsszóra optimalizált szövegírás. Azon túl, hogy érhetőnek, jól olvashatónak kell lennie, meg kell határozni az adott szöveg legfontosabb kulcsszavát, vagy kulcsszavaitNagyon fontos, hogy a kulcsszó sűrűség megfelelő legyen, valamint a szöveg is érthető és kellemesen olvasható maradjon.

Keresőoptimalizálás tartalmi elemei: megfelelő kulcsszólista, konkurencia elemzés, linképítés, linkmarketing, weboldal statisztika.

KERESŐBARÁT WEBOLDAL – KULCSSZAVAK KIVÁLASZTÁSA

1
2
1

Reszponzív megjelenés

Mobil és tablet eszközökön különálló a felbontáshoz igazodó elrendezés kialakítása

2

Weboldal megfelelő felépítése

Felhasználók számára a  jól átlátható és kezelhető weboldal készítése fontos szempont számunkra

  • Böngészőkompatibilis:  Az egyes böngészők némileg eltérő módon értelmezik webhelye kódját, vagyis a webhely a különböző böngészőt használó látogatók számára más-más módon jelenhet meg. Weboldal fejlesztés során a leggyakrabban használt és legnépszerűbb  böngészőkben folyamatosan teszteljük.
  • A honlap szöveges tartalma könnyen érthető legyen a látogató számára.
  • Ergonómikus: egyszerű és következetes navigáció, megfelelő és harmonikus háttérszín, szövegszín, oldaltérkép az eligazodáshoz, kapcsolat menüpont jól látható helyen
  • Gyorsan töltődik be az oldal
  • Informatív, figyelemfelkeltő
  • Jól működő linkeket tartalmaz
2016 © Copyright - Artsolution - Kehr webdesign