• ARCULATTERVEZÉS

    Névjegykártya, levélpapír és boríték grafikai tervezése, nyomdai előkészítése

NÉVJEGYKÁRTYA, LEVÉLPAPÍR ÉS BORITÉK GRAFIKAI TERVEZÉSE, NYOMDAI ELŐKÉSZÍTÉSE

A cég további kisarculati elemei, úgymint a névjegykártya, céges levélpapír és boríték szervesen kapcsolódik vállalkozásod logójához, annak színvilágához és stílusához. Tükröznie kell (ugyanúgy mint a céglogó) céged személyiségét.

  • Névjegykártya

    Az egyik legfontosabb információ hordozó reklámeszköz. Személyes találkozó alkalmával fontos, hogy milyen benyomást kelt leendő ügyfeleidben stílusával és tartalmával. Ezért fontos a megfelelő névjegy design és a megfelelő papírválasztás (papír anyaga, vastagsága).

Milyen kérdésekben kell döntened névjegykártyád elkészítése előtt?

egyoldalas vagy két oldalas névjegykártyát szeretnél (ne felejtsd el a névjegykártya egy reklámfelület is)

álló vagy fekvő tájolásút

fekete-fehér vagy színes nyomtatásban

standard méretűt (9 cm széles 5 cm magas) vagy egyedi méretűt szeretnél.

Számos lehetőség van még, hogy névjegykártyád egyedi megjelenésű legyen.

Többféle papírból választhatsz az egyszerűbbtől a fémesen csillogó, színes kreatív papírokig, különböző felületkezelési technológiák alkalmazásával (pld.:UV-lakkozás, effekt lakkozás, fóliázás stb.), dombornyomással. Ha névjegykártyádnak strapabírónak kell lennie, választhatsz plasztikkártyát is, fehér színben vagy arany, ezüst fóliával.

A fenti kérdésekben nem kell egyedül döntened, mi segítünk neked a legjobb megoldás megtalálásában és a nyomdai ügyintézés lebonyolításában is.

  • Levélpapír, boríték

A legtöbbet használt arculati elem a levélpapír. A cégek, vállalkozások mindenféle dokumentum, irat (szerződések, ajánlatok stb.) készítésénél levélpapírt használnak, mely szintén információt hordozó reklámeszköz is. A céges levélpapír fejléce és lábléce tartalmazhatja a céglogót, a cég nevét, szlogent és más céginformációs adatot (cím, telefonszám/faxszám, adószám, esetleg cégjegyzékszám, weboldalcím, e-mail cím, facebook cím stb.).

A levélpapír tervezésénél fontos a megfelelő betűtípus és a többi arculati elemmel megegyező, harmonizáló színvilág használata, a céges adatok megfelelő elhelyezése.

Tervezés során készítünk egy nyomdai kivitelezésre alkalmas verziót és egy nyomtatható szövegszerkesztőbe illeszthető, abban használható verziót.

A céges boríték ugyanúgy információt hordozó reklámeszköz, mint a névjegykártya és levélpapír. Grafikai designja igazodik a többi arculati elemhez. Többnyire logót, cégnevet, szlogent és néhány cégadatot tartalmaz.

A céges boríték grafikai tervezésén kívül ha szükséges segítünk az alábbi kérdésekben és a nyomdai ügyintézésben: Boríték mérete, papírtípus záródás típusa( öntapadós, szilikonos, enyvezett) borítékon található ablakméret és ablakok elhelyezkedése.

NÉVJEGYKÁRTYA, LEVÉLPAPÍR, BORÍTÉK REFERENCIÁK

Derraj Annamária – Multimédia fejlesztő, multimédia technológus

+36 20 565 7535

info@artsolution.hu

Miltenov Norbert – Marketing manager,  webdesigner, mérnök informatikus

+36 30 260 0220

info@artsolution.hu

Elérhetőségünk

info@artsolution.hu

06 20 565 7535

Iroda: 1174, Budapest, Jósika u. 17/a

Székhely: 1174, Budapest, Jósika u. 17/a

Adószám: 69767924-1-42

OLDALTÉRKÉP