• Webes kreatívok tervezése

    Facebook, Instagram, Pinterest kreatívok tervezése vállalkozások részére

Online kreatívok tervezése

 Az online jelenlét és egyedi megjelenés fontos a hosszú távú sikerhez.

Facebook üzleti profil borítóképek, Facebookon és Instagramon szolgáltatást vagy terméket népszerűsítő posztok és hirdetési kreatívok tervezése

Egy cégnek, vállalkozásnak professzionálisabb megjelenést biztosít ha az összes webes megjelenése (weben használható kreatívok, Facebook borítókép, profilkép, Facebook és Instagram posztok, hirdetési kreatívok) egységes stílusú és a a cég kialakított arculati elemeit, stílusjegyeit tartalmazza. Fontos, hogy az online kreatív a cég arculatát tükrözze.

Facebook borítókép tervezése

Ügyfeleink igényei alapján, a webtervezés egyre inkább a weboldalak készítésén kívűl  a cég vagy vállalkozás Facebook oldalának megtervezését is magába foglalja.

Ez számos esetben a profilkép és a borítókép grafikai tervezését jelenti. A borítókép tervezésénél elsődleges szempont, hogy asztali és mobil megjelenítésben is a fontos elemek  jól láthatóak legyenek és ne kerüljenek a biztonságos megjelenítési területen kívül.

Ezenkívül  Facebook eseményekhez is tervezünk borítóképet, melynek elkészítésénél  fontos a kép és szöveges tartalom aránya.

Facebook üzleti borítókép tervezés

Facebook borítókép tervezése

Ügyfeleink igényei alapján, a webtervezés egyre inkább a weboldalak készítésén kívűl  a cég vagy vállalkozás Facebook oldalának megtervezését is magába foglalja.  Ez számos esetben a profilkép és a borítókép grafikai tervezését jelenti. A borítókép tervezésénél elsődleges szempont, hogy asztali és mobil megjelenítésben is a fontos elemek  jól láthatóak legyenek és ne kerüljenek a biztonságos megjelenítési területen kívül.

Ezenkívül  Facebook eseményekhez is tervezünk borítóképet, melynek elkészítésénél  fontos a kép és szöveges tartalom aránya.

Facebook üzleti borítókép tervezés

REFERENCIÁK

Derraj Annamária – Multimédia fejlesztő, multimédia technológus

+36 20 565 7535

info@artsolution.hu

Miltenov Norbert – Marketing manager,  webdesigner, mérnök informatikus

+36 30 260 0220

info@artsolution.hu

Elérhetőségünk

info@artsolution.hu

06 20 565 7535

Iroda: 1174, Budapest, Jósika u. 17/a

Székhely: 1174, Budapest, Jósika u. 17/a

Adószám: 69767924-1-42

OLDALTÉRKÉP