WEBEN HASZNÁLHATÓ KREATÍVOK TERVEZÉSE

Hirdetési bannerek, Facebook borítókép, Facebook, Instagram, Adwards hirdetési kreatívok tervezése

WEBEN HASZNÁLHATÓ KREATÍVOK TERVEZÉSE

Egy cégnek, vállalkozásnak professzionálisabb megjelenést biztosít ha az összes webes megjelenése (weben használható kreatívok, Facebook borítókép, profilkép, Facebook és Instagram hirdetési bannerek stb.) egységes stílusú és a a cég kialakított arculati elemeit, stílusjegyeit tartalmazza. Fontos, hogy az online kreatív a cég arculatát tükrözze.

Online kreatívok

  • Banner az online-marketing egyik eszköze. Többféle banner tervezésével foglalkozunk. Kattintható (a látogatót elvezeti a céloldalra), nem kattintható (reklámozás), interaktív banner, .png, .jpg, alapú, .gif vagy flash mozgó banner. Lehetnek álló és fekvő bannerek különböző méretben.
  • Egyedi facebook borítókép, profilkép
  • Facebook hirdetési kreatívok – célközönséged ízlésvilágához igazodjon, figyelemfelkeltő design elemeket tartalmazzon kevés szöveges tartalommal.
  • Adwords hirdetési kreatív – hirdetési kreatívnak bizonyos követelményeknek kell megfelelnie a minőségi felhasználói élmény biztosítása érdekében a Google előírása alapján. Pld:. éles, kiváló minőségű, megfelelő méretű, felismerhető tartalmú képek engedélyezettek csak.
  • Infografika – figyelemfelkeltő, szemléletes, informatív, grafikát, képet és szöveget tartalmaz. Használatával könnyebben értelmezhető a közölni kívánt információ a célközönség számára.

REFERENCIÁK

Derraj Annamária – Multimédia fejlesztő, multimédia technológus

+36 20 565 7535

info@artsolution.hu

Miltenov Norbert – Marketing manager,  webdesigner, mérnök informatikus

+36 30 260 0220

info@artsolution.hu

Elérhetőségünk

info@artsolution.hu

06 20 565 7535

Iroda: 1174, Budapest, Jósika u. 17/a

Székhely: 1174, Budapest, Jósika u. 17/a

Adószám: 69767924-1-42